AnimeEffect
Bine ati venit pe forumul AnimeEffect!Sper sa va simtiti bine si sa va faceti o multime de prieteni...^^
Lista Forumurilor Pe Tematici
AnimeEffect | Reguli | Inregistrare | Login

POZE ANIMEEFFECT

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Profil angela31
Femeie
24 ani
Buzau
cauta Barbat
24 - 60 ani
AnimeEffect / Fan-Fiction / Kaleido Star-O alta viziune Moderat de Blue Warrior, TenTen, Yume Ruth, love_yuki_eiri
Autor
Mesaj Pagini: 1
Sora_Star
Academy Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 46
Era o dimineata minunata si adierea slaba patrundea prin fereastra si mangaia fata angelica a Sorei.Fata se trezi din visul ce-I aducea fericirea.Visul acela o facea sa creada in continuare ca dragostea ei se va implini.Era vorba de demonul ei…un demon pe care ea il vedea ca pe un inger…un inger al carui suflet a fost invaluit in focul durerii si a fost trimis in adancurile intunericului fiind transformat in demon…un demon cu chipul ingerului care a fost o data.Era vorba de Leon.Se ridica ametita din pat si porni agale spre baie nu inainte sa se asigure ca Fool e bine legat de peretele opus.
    Stropi de apa alunecau usor pe trupul ei obosit de antrenamente.Se simtea relaxata sub jetul picaturilor caldute.Se clati de sapun si iesi de sub suvoiul bunefacator a apei.Se sterse cu prosopul si se imbrca direc in hainele de antrenament.In camera Fool striga disprat ca vrea sa scape de-acolo si Sora, zambind smechereste se duse si il dezlega.
   -In sfarsit! Credeam ca nu mai vi sa-mi dai drumul!zise Fool levitand lenes in fata “Micii” acrobate.
   -Fool potoleste-te!Stii ca meriti asa ca scurteaz-o si lasa-ma sa ma duc la antrenamente.Zise fata exasperata de exclamatile enervante ale micului Spirit al Scenei.
   Iesi val-vartej din camera si o porni grabita catre sala de antrenamente pentru a se intalni cu Leon.
   -Ai intarziat! Se auzi vocea rece si inexpresiva a  tanarului acrobat.Ar trebui sa primesti un ceas de ziua ta fiind ca se pare ca cel din apartament nu mai e functional,continua el ironic.
   -Scuzati-ma Leon-san!Am avut mici probleme cu ....dusul,se scuza Sora avand o ezitare asupra .....problemei.
   -Bine, dar sa nu se mai intample!o ierta surprinzator acesta.Dar,hai sa ne apucam de antrenamente!
   -Desigur, Leon-san!zise fata punandu-si mana la frunte ca la unutatea militara.
   Urcara amandoi la trapez si incepura sa faca Acrobatia Ingerului.Sora o facu perfect!Acum venea greul.Trebuia sa faca Spirala Iubirii.Dupa ce Leon o arunca in sus aceasta incepu sa se invarteasca nebuneste...mai ceva ca la Spirala Demonului si, desi parea imposibil ca ea sa prinda trapezul aceasta se invarti...se invarti...se invarti....si exact in momentul in care parea pre departe ca sa isi atinga salvarea aceasta prinse trapezul urcandu-se in viteza pe el.Pana si Leon era uimit desi si stia ca Sora era o acrobata desavarsita...nu se astepta ca aceasta sa faca atat de repede acea acrobatie complicata. Dar, ceea ce il uimi si mai tare era ca ea executase acea acrobatie cu o acuratete letala.Sora isi dadu drumul de la trapez si ateriza gratios in plasa de siguranta.Leon avea ochii pironiti pe ea si erau mult mai blanzi ca de obicei.Cand fata observa il trezi din visare.
   -Leon-san, ati patit ceva? Am gresit cu ceva? Intreba Sora cu o voce ingrijorata privindu-l si ea la randul ei.
   -Nuuuu!Ai executata chiar ma bine decat ma asteptam!zise Leon reusind sa o scape pe Sora de suspiciuni.
   -Bine! Hai sa mai incercam o data si dupa aceea sa ne ducem in biroul lu’ Sefu’ ca sa-i zicem ca am terminat acrobatia si sa i-o aratam!zise fata afisand minunatul ei zambet copilaresc care facea ca inima lui Leon sa  bata mai tare.
   Se urcara din nou la trapez si incepura.De aceasta data Sora executa cu si mai multa gratie si in curand acrobatia era perfecta.Se ridicara din plasa de siguranta si o pornira spre biroul lui Kalos unde spre surprinderea lor o gasira pe Mia.
   -Dar ce cu tine aici?intreba Sora mirata dupa ce i se dadu voie sa intre si vazu ca si prietena ei era in biroul lui Kalos.
   -Exact la timp ati venit!zise Kalos cu o voce calma.Mia tocmai a scris un nou scenariu as vrea sa il prezinte chiar acum.
   -Sefu’, zise Sora, Noi am venit sa te anuntam ca am facut o noua acrobatie pe care am vrea sa ti-o aratam!
   -Bine, am sa vad acrobatia dupa ce Mia prezinta povestea si vom vedea daca o putem baga in piesa.Ii lamuri seful cu acelasi calm olimpial.Mia, acum du-te si anunta-i pe toti ca trebuie sa vina in sala de sedinte.Repede!continua barbatul.
    Mia parasi biroul grabita fiind urmata indeaproape de Sora si Leon.
    Toti acrobatii erau in sala de sedinte si asteptau nerebdatori anuntul.In scurt timp isi facu aparitia si Mia alaturi de Kalos si se postara pe mica scena in fata tuturor acrobatilor.
    -Mia, prezinta-le povestea, te rog! Zise Kalos.
    -Bine, sa incepem!Piesa se numeste Inger si Demon. Este vorba de o poveste de dragoste intre un inger si un demon.Ingerul a coborat intr-o zi pe pamant si plimbandu-se vede un demon care se ridica din adancuri si se indragosteste de el.I se infatiseaza dar demonul o respinge fara asi da seama ca se indragostise de ea. Ingerul cu inima franta se intoarce in imparatia cerurilor si o roaga pe mama ei,Fecioara Mria sa o ajute sa-si cucereasca demonul.Fecioara Maria refuza si ingerul hotaraste sa incerce singura chiar daca asta insemna sa moara inainte sa il cucereasca.In imparatia de jos, demonul se gandea la inger si isi dadu seama ca o iubeste si se ridica din nou pe pamant.Dar mama lui nu vrea sa-l lase sa o gaseasca pe iubirea vietii lui si il tine inchis in Iad.Ingerul afla si se pogoara in Iad pentru a il scoate pe demon de acolo si al preschimba in inger ca sa poata trai fericita alaturi de el chiar daca acesta nu o iubeste.Reuseste sa-l salveze dar este ranita grav de mama acestuia si cu ultimele puteri ii marturiseste ca il iubeste si se ridica in ceruri.Demonul, turbat de furie isis ucide mama si isi indeplineste cea mai arzatoare dorinta, aceea de al saruta pe inger.Dupa sarut el se ridica la ceruri alaturi de trupul neinsufletit al ingerului si se preschimba in inger si traiesc fericiti pana la adanci batraneti.Atunci luminile se sting si apar ingerul si demonul preschimbat in inger si fac Acrobatia Ingerului.
   -Wow! Se auzi un strigat si murmure de admiratie se ridicau din multime.
   -Acum rolurile:
   Sora-Ingerul
   Leon-Demonul
   May-mama demonului
   Noua acrobata-Fecioara Maria
   Rosseta&Anna, voi veti arata sentimentele celor doi.
   -Stai asa! Ai zis o noua acrobata?intreba Sora putin derutata.
   -Da! Eu! Se auzi o voce suava si melodioasa.
   -Aaaaaa, Alice, ai venit! Zise Kalos clam.
   -Salut, ma numesc Alice Lizabeth’thylanhem Duncan!Ma bucur sa va cunosc! Zise entuziasmata fata.
   -Sunt sigura ca se va intelege bine cu Sora!susoti Rosseta catre May.
   -Da!zise bruneta dand afirmativ din cap.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Va urma~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
p.s.:u am majoritatea ficurilor de pe celalat forum(am asa:cica e un fic....;Vampair(nush dak asa se scrie);The hidden secret;Ryuu&Kari)


Alice:

kaleido star-o alta viziune era dimineata minunata adierea slaba patrundea prin fereastra mangaia

3.8KB

Modificat de Sora_Star (acum 16 ani)


_______________________________________

Visele-mi sunt aripi si cu ele zbor spre cer.


pus acum 16 ani
   
Kaari_S.
..::~ ^_^SuMmEr^_^ ~::..

Din: maybe from hell...or heaven?
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 1341
Ce fic. frumos...8->...stiai ca imi place extrem...

_______________________________________


Itachi Uchiha - "Foolish brother, if you wish to kill me, hate me, detest me, and survive in an unsightly way. Run, run and cling to life"

pus acum 16 ani
   
Sora_Star
Academy Student

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 46
ehhh ce sa zic...nu pre stiam ca ....deh...mai am si eu idoieli dar acum nu ma mai indoiesc ca nu vreau sa ma rup...

_______________________________________

Visele-mi sunt aripi si cu ele zbor spre cer.


pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la